Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Milyen játékok okozzák a legnagyobb örömet egy 1,5 éves gyereknek?

2024-05-20
Milyen játékok okozzák a legnagyobb örömet egy 1,5 éves gyereknek?

A 1,5 éves gyerek szívesen fedezi fel a világot, és a mozgás fejlődése sok új játék lehetőséget nyit meg előtte. Milyen ajándék ebben az időszakban kelti fel leginkább az érdeklődését, és biztosít neki számos óra fantasztikus szórakozást? Válassz olyan játékokat, amelyek nemcsak örömet okoznak, hanem segítik a motoros és kognitív fejlődését is. Az alábbiakban néhány inspirációt találsz.

Játékok 1,5 éves gyerekeknek - kombináld a szórakozást a tanulással

Gondolkodsz, mit vegyél a kicsinek, hogy okos szórakozást biztosíts neki? A piacon elérhető széles választék gyakran fejfájást okozhat. Hogyan válaszd ki a boltok gazdag kínálatából a legjobb játékokat 1,5 éves gyerekeknek? Ügyelj arra, hogy igazodjanak a gyerek aktuális fejlődési igényeihez és kognitív képességeihez.

Ebben a korban a gyerekek főként játékon keresztül tanulnak. Érdemes ezt kihasználni, hogy támogassuk fejlődésüket. Kiváló választás lehetnek a kreatív, oktatási jellegű játékok, amelyek lehetővé teszik a mozgások precizitásának, a fogás biztonságának, a szem-kéz koordinációnak vagy az izomerő gyakorlását.

Milyen játékokat válassz 1,5 éves gyerekeknek? Mit vegyél figyelembe a vásárláskor?

Mielőtt azonban döntést hozol a vásárlásról, győződj meg róla, hogy a kiválasztott játék kiváló minőségű anyagokból készült, és teljesen biztonságos a gyerek számára. Ellenőrizd, hogy megfelel-e az EU előírásainak. Válassz sérülésálló és könnyen tisztán tartható játékokat, amelyek mentesek az éles szélektől. Ezeket megtalálod webáruházunkban.

A fából készült oktató játékok 1,5 éves gyerekeknek ötvözik a kivételes tartósságot és a figyelemfelkeltő dizájnt. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig megőrzik esztétikai megjelenésüket. Lágy színeik kétségtelenül tetszeni fognak a gyereknek, és nem fogják túlzottan stimulálni az érzékeit. Egyszerű felépítésük és robusztus kivitelezésük tökéletes választás teszik őket a 18 hónapos gyerekek számára. A fából készült játékok fejlesztik a gyerekek kézügyességét, és segítenek nekik a memória, a koncentráció és a kitartás gyakorlásában. Kiválóan beválnak fantáziát serkentő ajándékként is a kicsik számára.

Fejlesztő játékok másfél éves gyermekeknek - melyek?

Itt az idő az inspirációhoz. Íme néhány ötlet a 18 hónapos gyerekek számára megfelelő játékokra, amelyek örömet okoznak nekik, és emellett segítik a fejlődésüket:

  • nagy elemekkel rendelkező építőjátékok
  • fa csúszdák gyerekeknek
  • Színes építő piramisok
  • Fa hintalovak, amelyek elősegítik a motorikus fejlődést
  • Interaktív asztalok
  • Botra szerelt tolható játékok 1,5 éves kortól
  • Hintalovak
  • Kalapálós játékok 1,5 éves kortól
  • Guruló játékok
  • Babakocsis sétáltatás

A játékok kiválasztásakor vegye figyelembe gyermeke aktuális fejlődési szükségleteit és érdeklődéseit. Ha a gyereket izgatják az autók, egy kisautó biztosan boldoggá teszi. Ha inkább a babákat kedveli, egy könnyen tolható babakocsi gazdagítja a játékot, és elősegíti a fizikai fejlődést is. Ne feledje, hogy a funkció ugyanolyan fontos, mint a dizájn. Mindig figyeljen az életkori ajánlásokra is. Ne vásároljon olyan játékokat, amelyek idősebb gyermekek számára készültek. Ezzel elriaszthatja a gyermeket a játéktól, és a nehézségek, kudarcok megingathatják az önbizalmukat.

pixel