Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Rajztábla gyerekeknek

( termékek mennyisége: 6 )

Oktatási segédeszközt keres gyermekének? A rajztábla gyerekeknek kiválóan alkalmas erre a célra! A kicsik rajzolhatnak rájuk, írhatják az első betűket és számokat, vagy színes mágneseket rögzíthetnek a felületekhez. Kínálatunkban különböző méretű, kiváló minőségű modelleket talál. Ezek között álló és kézi rajztáblák egyaránt megtalálhatók, melyeket minden részletre odafigyeléssel készítettek.

Kétoldalú rajztáblák gyerekeknek - kicsi és nagy

Töpreng azon, milyen rajztáblát vásároljon gyermekének? A krétás és mágneses modelleknek egyaránt számos előnye van, és valóra váltják a gyermekkori álmokat. Nem kell választania. Kínálatunkban megtalálja a kétoldalú rajztáblákat gyerekeknek. A kicsik egyik oldalon filctollal rajzolhatok és mágneseket rögzíthetnek, míg a másik oldalon krétával írhatnak.

A kétoldalú rajztáblák gyerekeknek fantasztikus ajándékötletet jelentenek minden kicsi számára. Nemcsak funkcionálisak, hanem rendkívül stílusosak is. Ajánljuk a fából készült modelleket, melyek természetes karakterekkel hódítanak és tartósságukkal tűnnek ki. Egyszerűek és minimalista megjelenésűek, amelyek felkeltik a gyermek figyelmét és hosszú ideig jól szolgálnak.

Oktató rajztáblák gyerekeknek - fejlődés játék közben

A világ iránt érdeklődő gyermek biztosan gyorsan felfedezi a rajztáblát, amelyen a szülők felügyelete alatt gyakorolhatja az írást és a rajzolást. A gyermek megismeri a színeket és formákat, új szavakat tanul, valamint fejleszti kézügyességét és szem-kéz koordinációját. Az oktató rajztáblák gyerekeknek szórakoztatnak és tanítanak. Online üzletünkben számos kiegészítővel ellátott modell található, mint például mutatós óra, kis abakusz, betűk formájú mágnesek és még sok más. Ezek segítségével a számolás, az óra leolvasása és az olvasás még könnyebbé válik!

A rajztáblák gyerekeknek az oktatást valódi élvezetté teszik. A kicsik sokféleképpen használhatják őket. A krétás vagy mágneses felületen történő rajzolás serkenti kreativitásukat és rengeteg örömet okoz. A kisebb modellek utazás közben és nyaralások alkalmával is remekül használhatók. A nagyobbak pedig díszítik a gyermek szobáját, kellemes hangulatot teremtve.

Rajztábla gyerekeknek - íráshoz és rajzoláshoz

A Mamabrum kínálatában mágneses rajztáblák várnak rád, amelyek óvodások és iskolás korú gyerekek számára megfelelőek. Színes állatos vagy betűs mágnesekkel felszerelve, ezek a rajztáblák hosszú órákra biztosítanak fantasztikus szórakozást. Családi szórakozásra is felhasználhatók, például barkochbára vagy amőbára. Ajánljuk rajz táblákat is. A táblát egy gyors forgatással tisztíthatod meg!

Támogasd gyermeked érdeklődését és művészi képességeinek fejlődését. A rajztábla gyerekeknek ebben biztosan segítségedre lesz. A kicsi végtelenül készíthet rajzokat, valamint gyakorolhatja az írást és egyszerű matematikai feladatok megoldását is.

Rajztábla gyerekeknek - széles választék elérhető modellekből

Ismerkedj meg kínálatunkkal, és válaszd ki a legjobb rajztáblát gyermeked számára. Kiváló minőségű modelleket kínálunk, amelyek megfelelnek a biztonsági előírásoknak. A boltunkban kapható rajztáblák környezetbarát, nem mérgező anyagokból készültek. Biztos lehetsz benne, hogy mind funkcionalitás, mind design szempontjából megfeleljek az elvárásaidnak.

Válasszon egyet modelljeink közül, és ne késlekedjen a rendelés leadásával. Ajándékozza meg gyermekét a játék örömével, és támogassa fejlődését, legyen szó akár kognitív, akár motoros képességekről. Vásároljon már ma!

pixel