Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Játék fa babaház

( termékek mennyisége: 4 )

Szeretnéd feldobni a gyerekszoba berendezését, miközben gyermekednek sok-sok órányi szórakozást biztosítasz? Ajánlatunk egy tágas és látványos játék babaház. Ez egy fantasztikus ajándék a kicsik számára. Kiváló minőségű, nagy méretű, fa babaházak, gondosan kidolgozott bútorokkal felszerelve. Minden bizonnyal teljesítik a gyermekek álmait.

Babaházak - a biztonságos és kreatív játékhoz

Webáruházunkban gondosan kidolgozott babaházak várják Önt. Különleges dizájnjuk serkenti a képzeletet és ösztönzi a kreatív játékot. Ajánljuk ezeket a modelleket, melyek falain gondos rajzok imitálják az otthoni belső tér elemeit. A házat számos bútordarab egészíti ki, mint például lámpa, fürdőkád, zongora, ágy vagy kanapé. A gyerekek szabadon átrendezhetik őket, így folyamatosan változtatva a szobák elrendezését, igényeik szerint.

A kínálatunkban található babaházak nem toxikus, kiváló minőségű anyagokból készültek, biztonságosak a legkisebbek számára. Nincsenek éles szélek, ami minimalizálja a sérülési kockázatot a játék során. Az erős, modern szerkezet különlegesen tartós, ami különösen fontos a kisgyermekek esetében.

Fa babaházak - látványos belsőépítészeti elemek

A biztonsági előírásoknak megfelelő babaházak tökéletesen illeszkednek a gyerekszoba berendezése. Fából készültek, ami természetes jelleget kölcsönöz a belső térnek, otthonossá és bájossá teszi azt. A fa babaházak rendkívül tartósak, és az idő múlásával sem veszítenek esztétikai megjelenésükből. Hosszú ideig díszítik a szoba elrendezését, miközben rengeteg szórakozást nyújtanak a gyermekeknek.

Ajánljuk a megnyugtató, divatos színekben kapható modelleket, amelyek szinte bármilyen berendezéshez illeszkednek, legyen az modern vagy hagyományos. Biztosan elnyerik gyermeked tetszését. Ökológiai anyagokból készültek, környezetbarát módszerekkel. Nagy népszerűségnek örvendenek ügyfeleink körében azok a babaházak, amelyeket fa figurák egészítenek ki. Velük való játék sosem unalmas.

Fa babaház - kicsi és nagy

Függetlenül attól, hogy gyermeked szobája tágas vagy kevés hellyel rendelkezik, kínálatunkban biztosan találsz megfelelő méretű babaházat. Nagy méretű és kisebb modelleket egyaránt kínálunk. A nagy modellek könnyű szerkezetük ellenére is impozánsak. Tágas helyiségek számos nagy ablakkal rendelkeznek, amelyek könnyű játszást és egyszerű hozzáférést biztosítanak a gyerekek kezeinek.

A fa babaház 3 éves kortól ajánlott. Ha kisebb modellt választasz, számíthatsz annak mobilitására. A gyerekek kedvük szerint áthelyezhetik, a játék helyének megfelelően. A kisebb méret nem jelent alacsonyabb kidolgozási minőséget. Mind a bútordarabok, mind a babaház megjelenése tökéletesen tükrözi a valóságot és szemet gyönyörködtető.

Nagy játék fa babaház - terasszal és kerttel

Kínálatunkban megtalálhatók többek között a körülbelül 24 cm-es babákhoz megfelelő házak, amelyek akár 3 tágas emeletet is tartalmaznak! Továbbá lenyűgöző terasszal és zöld kerttel, pihenő bútorokkal vannak felszerelve. Nagy változatosságot jelent a hatásos, elemmel működő LED világítás, amely különleges hangulatot kölcsönöz a háznak, és sötétben is, lekapcsolt lámpánál is lehetővé teszi a játékot, ami biztosan nagy élmény lesz a gyermek számára.

A nagy, játék fa babaház tökéletes születésnapi vagy karácsonyi ajándék szinte minden gyermek számára. A házikózás lehetővé teszi a kicsik számára, hogy utánozzák a szülőket, segít a társadalmi viselkedés tanulásában és megértésében, valamint fejleszti a képzeletet. A Mamabrum modellek akár 123 cm magasságúak is lehetnek! Ez a meglepetés kétségkívül rengeteg örömet okoz majd gyermekének! A házak gazdag felszereltsége korlátlan játék lehetőséget nyújt, akár egyedül, akár kis barátokkal vagy szülőkkel.

Babaház terasszal - könnyű összeszerelés

Ha webáruházunkból rendeli meg a házat, egy önállóan összeszerelhető készletet kap. Ne aggódjon a nehézségek miatt: a játék babaház egyértelmű és érthető útmutatóval érkezik az Ön címére, amely végigvezeti a lépéseken és segít elkerülni a kételyeket. A babaház terasszal villámgyorsan és gond nélkül összeszerelhető. Az sem jelent problémát, hogy hol tárolja azt.

Hogyan kell tisztán tartani a kínálatunkban található babaházakat? Ez nagyon egyszerű! Csak egy nedves ruhára lesz szüksége. Törölje át vele az összes felületet, hogy eltávolítsa a port és a szennyeződéseket. Így hosszú ideig megőrizheti a ház esztétikus megjelenését, lehetővé téve gyermekének a biztonságos és kreatív játékot. A Mamabrum kínálatában szereplő babaházak garantálják a sok felejthetetlen, szórakoztató pillanatot. Ezzel gyermekének lehetősége nyílik szabadjára engedni fantáziáját és egyedi szórakozásba merülni. Ne habozzon, válasszon modellt számára még ma, és rendeljen internetes boltunkban!

pixel