Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Esernyőre csukható babakocsi

( termékek mennyisége: 7 )

Biztosítsa gyermekének kényelmét és biztonságát a séták alatt. Kínálatunkban található összecsukható babakocsik ideális választások minden időjárásra. Javasoljuk az aktív szülőknek szánt háromkerekű modelleket, és az erős, négykerekű babakocsikat nagy bevásárlókosárral. Tartós, magas minőségű anyagokból készültek, így kielégítik a legigényesebb szülők és gyermekeik elvárásait is.

Babakocsik - könnyűek, fordulékonyak és stabilak

Az idő eltöltése a szabadban rendkívül fontos nem csak az egészség, hanem a gyermek fejlődése szempontjából is. Webáruházunkban olyan babakocsikat talál, amelyek minden sétát igazi örömmé tesznek. Könnyű súlyuk rendkívüli könnyedséget biztosít a vezetésben. A neves gyártóktól származó modellek fordulékonyságukkal és stabil szerkezetükkel is kiemelkednek.

A Mamabrum ajánlataiban található összecsukható babakocsik funkcionálisak, ellenállóak és vonzó megjelenéssel rendelkeznek. Rugózott kerekekkel felszereltek, amelyek remekül csillapítják a rázkódást és kényelmet biztosítanak a gyermeknek az egyenetlen felületeken való közlekedés közben. Könnyű súlyuk és a gyors összecsukhatóság ideális az utazáshoz és nyaraláshoz egyaránt. A fordulékonyságot a 360⁰-ban forgatható első kerekek biztosítják.

Gyermek babakocsik - praktikus választás

Kínálatunkban található babakocsik ellenálló, könnyen tisztítható anyagból készültek. Ennek köszönhetően hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket. A babakocsi egy mozdulattal való kinyithatósága lehetővé teszi a gyors készülődést a sétához. A babakocsit ugyanilyen gyorsan össze lehet csukni, így kényelmesen és biztonságosan tárolható.

Webáruházunkban kapható gyermek babakocsikat kényelmes fogantyúval és cipzárral zárható zsebbel látták el, ami ideális helyet biztosít a kirándulás alatt az apróságok számára. 

A speciális hálós ablak elősegíti a levegő hatékony áramlását a babakocsiban, és megakadályozza a baba túlmelegedését a meleg napokon. A Mamabrum kínálatában található összecsukható babakocsikat mind felfújható, mind nem felfújható kerekekkel kínáljuk, széles modellválasztékban.

Gyermek babakocsik - a kisbaba biztonságáért

Annak érdekében, hogy a kisbabát megvédjük a közlekedés során bekövetkező esetleges balesetektől, webáruházunkban kapható babakocsik erős, ötpontos biztonsági övekkel vannak ellátva. A baba kényelme érdekében ezeket puha párnákkal látták el, amelyek megóvják a bőrt az esetleges sérülésektől. A baba biztonságát a közlekedés során továbbá egy erős első rúd is garantálja, amelyet egy kattintással ki lehet nyitni.

A Mamabrum gyermek babakocsijai minden körülmények között biztosítják a baba hőkomfortját. A nap elleni megbízható védelmet egy állítható napellenző biztosítja. Az esővédő fólia lehetővé teszi a sétálást akár esős időben is, és hatékonyan védi a gyereket a nedvességtől. Egyéb megoldások, amelyek biztonságos utazást garantálnak:

  • megbízható fékek
  • önbezáródás elleni zár
  • az első kerekek blokkolásának lehetősége egyenes irányban való haladáshoz
  • a napellenzőn található ablak, amely lehetővé teszi a baba nézelődését közlekedés közben

Modern dizájnú babakocsik

Ha semleges, minimalista dizájnnal rendelkező babakocsit keres, webáruházunkban kapható modellek biztosan tökéletes választás lesznek Önnek. Ajánljuk a lányoknak és fiúknak egyaránt szánt babakocsikat, stílusos szürke árnyalatokban és nem csak azokban. Az aktuális divattrendektől függetlenül, egyszerűségükkel és univerzális karakterükkel ragadnak el.

Babakocsijainkat a kisgyermekek kényelme érdekében tervezték. Az állítható lábtartó lehetővé teszi, hogy a babakocsi a gyermekkel együtt növekszik, az ülés dőlésszögének állítása pedig lehetővé teszi a gyermek testhelyzetének megváltoztatását hosszú séták során. A baba ülhet vagy feküdhet, attól függően, milyenek az aktuális igényei és mennyire fáradt. Szeretné biztosan tudni, hogy a babakocsi nem sérül meg a szállítás vagy tárolás során? Válasszon tartós huzattal rendelkező modellt. Ha olyan babakocsit keres, amely a baba élete első napjaitól kezdve szolgálja a gyermeket, majd babakocsiként működik, válassza a sokoldalú modellt, amely mózeskosárral és napellenzővel ellátott üléssel rendelkezik.

Futó babakocsik - az aktív szülőknek

Kombinálja a futóedzést a gyermekkel való sétával. Minden, amire szüksége van, az egy háromkerekű, fordulékony babakocsi a Mamabrum. Nagy, rugózott kerekekkel rendelkező modelleket ajánlunk, amelyek kényelmet és stabil pozíciót biztosítanak a gyermeknek a terepen, és lehetővé teszik a mozgást például homokos talajon. A könnyen manőverezhető babakocsik nem csak futóedzéshez, hanem hosszú sétákhoz és még görkorcsolyázáshoz is ideálisak. 

Tekintse meg kínálatunkat és böngésszen a fejlett, magas minőségű babakocsik között. Az erős és megbízható szerkezetű esernyő hosszú és kényelmes használatot garantál. Találja meg azt a babakocsit, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek. Ajánljuk a praktikus hőtartóval rendelkező modelleket, amelyek megvédik a babát a kihűléstől. Válasszon minőséget, amely kéz a kézben jár a modern dizájnnal. Ne várjon tovább, rendeljen webáruházunkból már ma! Örömmel üdvözöljük Önt ügyfeleink között.

pixel