Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Baba etetőszék - multifunkciós

( termékek mennyisége: 9 )

Hogyan garantálhatjuk a pezsgő energiával teli kisgyermekeink biztonságát étkezés közben? Ebben nyújt segítséget a stabil, megbízható szerkezetű etetőszék. Webáruházunkban prémium minőségű modellek találhatóak, melyek nem csak a babák, de a szülők igényeit is szem előtt tartva készülnek. A funkcionális és kényelmes etetőszékek lehetőséget biztosítanak a kicsiknek, hogy együtt étkezzenek a családdal, így még élvezetesebbé téve az új ízek és ételek felfedezését.

Etetőszékek - biztonság minden egyes harapásnál

Szeretné biztosan tudni, hogy gyermeke nem csúszik le az etetőszékről evés közben? Nyújtson számára kényelmes pozíciót egy speciálisan tervezett etetőszékkel. A Mamabrum választékában modern modellek találhatóak, amelyek elősegítik a babák biztonságát étkezés közben. Az etetőszékek elkészítéséhez rendkívül strapabíró, prémium minőségű anyagokat használtak. Ez hosszú és problémamentes használatot garantál.

Etetőszékeink elismert gyártóktól érkeznek. Stabilak és erős szerkezetűek. Az etetőszék és a gyermek felborulásának kockázatát minimalizáló megoldásokat alkalmaztak, mint például a széles lábak és a csúszásgátló talpak.

Összecsukható etetőszék - a gyerekekkel együtt növekednek

Ajánljuk azokat az etetőszékeket, amelyek hosszantartó szolgálatot nyújtanak a gyermekek számára. Ez a multifunkciós kialakításnak köszönhető. A gyermek fejlődési szintjétől és pillanatnyi igényeitől függően az etetőszéket hagyományos etetőszékként, önálló ülőként asztallal vagy anélkül is használhatja. Ahogy a gyermek növekszik, egyszerűen csavarja le az asztalt és távolítsa el az alsó lábakat. Voilà! Most már csak állítsa be az etetőszéket a gyermek asztalához, hogy optimális étkezési pozíciót biztosítson a babának.

A funkcionális etetőszékek rendelkeznek többfokozatú tálcakihúzás-szabályozással is. Ezzel garantálható, hogy a baba nem fogja szűknek érezni az ülőkét, ahogy növekszik. Az általunk kínált modellek hosszú távú megoldást kínálnak. Ajánljuk azokat az etetőszékeket, amelyek már csecsemőkorban is használhatóak, és a gyermek 6. életévének végéig megfelelően ellátják a feladatukat!

Baba etetőszék - multifunkciós, fa és műanyag

Kínálatunkban természetes fa és modern műanyag anyagból készült etetőszékek egyaránt megtalálhatóak. Amennyiben a természetesség a prioritás, választhat fából készült modellt. A műanyag etetőszékek viszont stílusosan illeszkednek a modern belső terekhez, harmonikusan egészítve ki a többi dekorációs elemet.

Fa vagy műanyag, minden gyermek etetőszékünk magasságban állítható. A megfelelő magasság blokkolásának jelzője tovább erősíti a biztonságot, ahogyan az öt ponton rögzített biztonsági övek is, amelyek megvédik a gyermeket az eséstől. Praktikus lábtartóval rendelkeznek, ami növeli a gyermek kényelmét étkezés közben. A hagyományos lábon álló modellek mellett olyan üléseket is kínálunk, amelyeket az asztallaphoz lehet csatolni, ezek kiválóan alkalmasak kisebb helyiségekben.

Gyerek etetőszék - a kényelem és biztonság garanciája

Ha a kicsi kényelmesen érzi magát, biztosan szívesebben fogyasztja el a szülők által elkészített ételt. Etetőszékeink gyártói olyan megoldásokat alkalmaztak, amelyek a kényelmet és a biztonságot szolgálják, mint például az ergonomikus formájú, puha ülés és a nagy asztallap, ami speciális mélyedéssel rendelkezik a pohárhoz. Ez utóbbi rendkívül könnyen tisztítható. Elegendő nedves ronggyal áttörölni, hogy eltávolítsuk róla az ételmaradékot és előkészítsük a következő étkezéshez.

A gyermek etetőszékek nem csak a szülők életét könnyítik meg az étkezési időben. Segítenek a gyermekek önállóságának fejlesztésében és biztonságot adnak az első önálló étkezési kísérleteknél. A forgatható modellek különösen ajánlottak, mivel alkalmazkodnak a gyorsan változó igényekhez. Rendkívül praktikusak azok az etetőszékek, melyek levehető tálcával rendelkeznek, hiszen étkezés után könnyedén eltávolíthatóak és alaposan tisztíthatóak.

Multifunkciós baba etetőszék - A tökéletes választás Önnek

Szépen bővül a kicsi étrendje? Gondoljon egy multifunkcionális etetőszék beszerzésére, mely lenyűgöző designnal büszkélkedhet! A Mamabrum kínálatában számos különleges modell közül választhat, amelyek csecsemőknek és nagyobb gyermekeknek egyaránt ideálisak. Ismerje meg kínálatunkat, hogy megtalálja a legjobb megoldást gyermekének.

Gyermekünk etetőszékei nem csupán azt teszik lehetővé, hogy az étkezés igazi öröm legyen a kicsinek! Kényelmet és biztonságot nyújtanak a gyermek számára, és lehetővé teszik, hogy a szülőkkel együtt tölthessen időt a konyhában az ízletes ételek készítése közben. Színes etetőszékeket kínálunk, mind élénk és energikus, mind visszafogott árnyalatokban. Melyik modell lesz a legmegfelelőbb a gyermekének? Döntse el és vásárolja meg már ma! Rendelését webáruházunkban csupán néhány perc alatt leadhatja!

pixel