Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Oktató játékok gyerekeknek

( termékek mennyisége: 47 )

Szeretnéd gyermeked fejlődését elősegíteni? Felszerelkezhet innovatív oktató játékokkal webáruházunk kínálatából. Tudjuk, hogy a gyermekek a leginkább játék közben sajátítanak el új ismereteket. Egyszerűen kezelhető, aprólékosan megtervezett termékeinkkel, melyek a legkisebbek számára készültek, még izgalmasabbá tesszük a világról való tanulást és könnyebbé válik új képességek – legyen az manuális vagy kognitív – elsajátítása. Webáruházunkban minden korosztálynak kínálunk oktató játékokat!

Oktató játékok gyerekeknek - segítség a kicsik fejlődésében

Mamabrum kínálatában szerepelnek a színes, minden részletre kiterjedően megalkotott oktató játékok, amelyek támogatják a gyermekek fejlődését minden életszakaszban. A modern tervezésnek köszönhetően a gyerekek örömmel veszik kézbe őket, míg az egyszerű szerkezet és a számtalan funkció lehetősége a kreatív játékot és a gyermeki idegrendszer stimulációját ígéri.

Széles választékunkban igazi kincseket kínálunk. Válogathat formarendezők, érzékszervi manipulációs táblák, oktatóasztalok, puzzle-k, építőkockák és sok más között. Minőségi játékainkat ajánljuk csecsemőknek, kisgyermekeknek és idősebb gyerekeknek egyaránt.

Oktató játékok csecsemőknek - a választék gazdagsága

A választékunk főként a világ iránt érdeklődő csecsemőket célozza. Termékeink, melyek a Mozgásfejlődést támogatják, lehetőséget nyújtanak a manuális készségek, valamint a mozgások koordinációjának és precizitásának fejlesztésére. A Montessori filozófiáját követve készült termékeink minimalista stílusokkal hívják fel magukra a figyelmet és sokoldalúságukkal garantálják, hogy soha ne váljanak unalmassá.

Webáruházunkban kapható oktató játékok csecsemők számára biztonságosak, éles szélek nélkül. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, például fából, és felületeik nem mérgező festékekkel vannak bevonva, így biztonságosak a legkisebbek számára is. A kis kezeknek megfelelő méretben készülnek, ellenállóak a mindennapi használat során esetlegesen bekövetkező sérülésekkel szemben, így hosszú távon is hasznos társak lesznek. Lágy, kellemes színeik nem terhelik túl a gyermek érzékeit, ezáltal kiváló ajándék minden kisgyermek számára.

Oktató játékok - örömöt és tudást nyújtó eszközök

Nem csak a csecsemők számára kínálunk változatos játékokat, hanem a kisgyermekek igényeire is odafigyelve bővítettük termékkínálatunkat. Ezek a didaktikus eszközök segítséget nyújtanak többek között a színek, formák felismerésében és elsajátításában. Színes nyomatokkal gazdagított puzzle-ök, mágneses táblák, építőkockákkal létrehozott tornyok és motoros hurkok csak néhány példa a sokféle lehetőségből. Ezekkel a játékokkal a gyerekek játékosan sajátíthatják el az állatok neveit, az évszakok jellemzőit, különféle ruhadarabokat és még sok minden mást. Az oktató játékok kreatív megközelítéssel támogatják az ábécé és a számok megismerését is. Szélesítik a gyermek látókörét és kielégítik természetes kíváncsiságomat.

Fejlesztő játékaink a kisgyermekek tanulási és fejlődési szükségleteit tartva szem előtt, vonzó lehetőséget kínálnak a szülők és gyermekeik közös időtöltésére. Ezek a játékok nemcsak otthon, hanem a szabadban vagy utazás során is ideális társak. Az oktató játékok önállóságra és felelősségtudatra nevelnek, növelik a gyermeki önbizalmat, fejlesztik a logikai gondolkodást és a koncentrációs képességet, ráadásul tervezőkkel is lebilincselik a gyerekeket.

Oktató táblák, építőkockák és még sok más gyerekeknek!

A rajzolás és írás gyakorlása valódi örömmé válik a praktikus, kétoldalas oktató táblával. A gyerekek nem csak az első betűket és számokat gyakorolhatják rajta, de mágneses puzzle darabok segítségével az első szavakat is ki tudják rakni. Ez a stabil és funkcionális játék minden kisgyermeket elvarázsol. Hogy a játék még vonzóbb legyen, válasszon egy olyan modellt, amely számológéppel és órával is felszerelt.

Mi minden található a kínálatunkban? Fa építőkockák, színes szortírozó piramisok, egyensúlyozásra tervezett deszkák, amelyek elősegítik a mozgásfejlődést minden életkorban, mászókák és zenei hangszerek, valamint járókák, amik megkönnyítik a járás elsajátítását. Amennyiben gyermekének örömteli meglepetést szeretne okozni miközben játékos formában gazdagítja tanulási készségeit, fedezze fel ajánlatunkat még ma! Számos egyedi termékek közül válogathat, hogy a legmegfelelőbbet válassza gyermekének életszakaszához igazodva. Ne habozzon, tegye a vásárlást most!

pixel