Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Fejlesztő és oktató játékok

( termékek mennyisége: 57 )

Szeretnél támogatást nyújtani gyermeked fejlődéséhez? Szerelje fel őt innovatív fejlesztő játékokkal webáruházunkból. A gyermekek játék közben kiválóan tanulnak. Az egyszerű, de átgondolt termékeink, amelyeket a legfiatalabb korosztálynak szántunk, még érdekesebbé teszik a világ megismerését, és megkönnyítik az új képességek elsajátítását, legyen szó manuális vagy kognitív készségekről. Webáruházunkban minden korosztály számára találsz játékokat!

Fejlesztő játékok - segítség a kicsik fejlődésében

A Mamabrum kínálatában minden részletre figyelő, színes fejlesztő játékokat találsz, amelyeket minden fejlődési szakaszban lévő gyermeknek ajánlunk. A modern dizájn miatt a gyerekek örömmel veszik kézbe őket, az egyszerű szerkezet és a számos elérhető funkció pedig a kreatív szórakozás és a gyermeki idegrendszer stimulálásának garanciája.

Számtalan vonzó ajánlatunk közül válogathatsz. Találsz nálunk alakzatrendezőket, szenzoros manipulációs táblákat, fejlesztő asztalokat, kirakókat, kockákat és sok mást. Ajánljuk a magas minőségű játékainkat csecsemőknek, kisgyermekeknek és idősebb gyerekeknek is.

Fejlesztő játékok 5 éveseknek - gazdag kínálat

A kínálatunkban világismeretre éhes csecsemők számára készült játékok is megtalálhatóak. Olyan játékokat kínálunk, amelyek elősegítik a gyermekek mozgásfejlődését. Ezek remek lehetőséget biztosítanak a kézügyesség, a koordináció és a pontosság fejlesztésére. A Montessori rendszer alapelveit követő termékeink minimalista kivitelezésükkel hódítanak. Sokoldalú felhasználhatóságuk miatt sosem válnak unalmassá.

Webshopunkban kapható fejlesztő játékok minden részletre kiterjedően biztonságosak a csecsemők számára; nincsenek rajtuk éles szélek. Kivétel nélkül minőségi anyagokból, például fából készülnek, és felületük nem mérgező festékkel van bevonva. Ez teszi őket a legfiatalabbak számára ideális és biztonságos választássá. A kis kezek méretére szabottan, strapabíró kialakítással, ezek a játékok hosszú időn át szolgálják a gyermekek örömét. Kellemes, lágy színeik nem jelentenek túlzott ingert a gyermeki érzékszervek számára, így fantasztikus ajándékötletet jelentenek minden kisgyermek számára.

Fejlesztő játékok - az öröm és a tudás forrása egyben

A csecsemőknek szánt játékok mellett gazdag választékot kínálunk a néhány éves korosztály számára is. Ezek a tanulást támogató eszközök segítenek többek között a színek és formák elsajátításában. A vidám nyomatokkal díszített kirakók, mágneses táblák, kockatornyok és motorikus hurokok csak néhány példa ajánlataink közül. Segítségükkel a gyermek könnyedén megismeri az állatok, évszakok, ruhadarabok neveit stb. A kreatív fejlesztő játékok az ábécé és a számok tanulását is megkönnyítik. Szélesítik a gyermek ismereteit a világról és kielégítik kíváncsiságukat.

A néhány éves gyerekek fejlődési igényeire tervezett termékeink izgalmas és vonzó módot kínálnak a gyermekkel töltött minőségi időre. Tökéletesek nemcsak otthoni használatra, hanem a szabadban való játékhoz vagy utazásokhoz is. A fejlesztő játékok az önállóság és a felelősségérzet kialakítását is elősegítik. Erősítik a gyermeki önbizalmat, fejlesztik a logikus gondolkodást és a koncentrációs képességet, mindezt pedig lenyűgöző designban tálaljuk.

Oktató táblák gyerekeknek, kockák és még sok más!

A rajzolás és írás gyakorlása igazi örömmé válik a praktikus, kétoldalas táblánk segítségével. A gyermek nemcsak az első betűket és számokat írhatja le, hanem az első szavakat is összerakhatja a mágneses puzzle darabokból. A stabil tábla egy multifunkcionális játék, amely minden gyermeket elvarázsol. Hogy még vonzóbbá tegyük a játékot, válasszon egy számológéppel és órával felszerelt modellt.

Mit találhat még kínálatunkban? Fából készült fejlesztő játékok, szortírozó piramisok, egyensúlyozó deszkák, melyek minden korosztály számára támogatást nyújtanak a motorikus fejlődésben. Mászó kockák, zenei eszközök és járássegítők, amelyek segítenek a járást elsajátítani. Szeretne örömteli meglepetést szerezni gyermekének, miközben az új készségek elsajátítását is vonzóbbá teszi? Ismerje meg kínálatunkat már ma! Válassza ki a gyermekének megfelelő korcsoportból származó játékot számos különleges ajánlatunk közül, és ne halogassa tovább a vásárlást!

pixel