Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Oktató kocka és szenzoros kockák gyerekeknek

( termékek mennyisége: 2 )

A babák és kisgyermekek számára a népszerű játékok között kiemelt helyet foglalnak el az oktató és érzékelő kockák. Kínálatunkban fa anyagból készült változatok is megtalálhatóak. Lenyűgöző designjukkal ajánljuk ezeket a modelleket, melyek támogatják a gyermeki fejlődést és garantált szórakozást nyújtanak a gyermekek számára. Az oktató kocka tökéletes ajándék minden korai fejlődésben lévő gyermek részére.

Érzékelő kockák babáknak - képzelőerőt serkentő játékok

Kínálatunkban található oktató kockáinkat a legfiatalabbak igényeinek figyelembevételével terveztük. Hatékonyan felkeltik a gyerekek figyelmét és ösztönzik őket az interakcióra. A fa anyag kellemes tapintású textúrája, az enyhe színekkel harmonizálva, látványos egységet alkot. A mozgatható elemek remek lehetőséget biztosítanak a kis ujjak gyakorlására, elősegítve ezzel a motoros készségek fejlődését.

A fa érzékelő kockák környezetbarát játékok. Online áruházunkban választhat különböző méretű és formájú modellek közül. Motorikus hurok, alakzatrendező, forgatható vagy lenyomható elemek, valamint manipulációs labirintusok teszik gazdagabbá ezeket a játékokat, órákon át garantálva a fantasztikus szórakozást.

Oktató fakockák - segítség a kisgyermekek fejlődésében

Az oktató kockákkal való játék nem csupán szórakozás, de a kézügyesség fejlesztésének is remek lehetősége. A gyöngyök elmozdítása, a kockák megfogása vagy a mozgatható elemek elforgatása révén a gyermekek finomítják mozdulataik pontosságát és javítják látás-mozgás koordinációjukat. Minden babának ajánlott oktató kocka többfunkciós játék, melyet számos módon lehet használni. Ez azt jelenti, hogy a kreatív szórakozásnak nincs vége!

A gyerekeknek szánt interaktív kockák segítségével könnyedén megismerhetik a betűket és számokat. A modelltől függően az állatok felismerésében és elnevezésében is támogatást nyújtanak. Kiváló eszközök a gyermekek nyelvi kompetenciáinak bővítésére, problémamegoldó készségek és logikai gondolkodás fejlesztésére. Olyan játékok, melyek serkentik a gyermeki képzeletet és elűzik unalmukat.

Érzékszervi fakockák - stimuláció az érzékek számára

Az érzékszervi elemekkel gazdagított kockák serkentik a gyermeki érzékszerveket, aktivizálják az idegrendszert, ezzel támogatva a kognitív készségek fejlődését a kisgyermekeknél. Segítségükkel a gyermekek megtanulják felismerni az alakzatokat, összehasonlítani a méreteket és megnevezni a színeket. Számukra ez egyben kiváló koncentrációs készség fejlesztő is. Az érzékszervi kocka biztonságos választás a babáknak. Azokat a modelleket ajánljuk, melyek megfelelnek minden, az EU-ban érvényes normának. Nincsenek éles széleik, a felületük tökéletesen sima.

Válassza magas minőségű oktató kockáinkat kínálatunkból. Számíthat a rendkívül gondos kivitelezésre és a modern, minimalista designra. Olyan modelleket kínálunk, amelyek rendkívül tartósak és hosszú ideig szórakoztatják a kisgyermekeket. Melyik gyermekkocka lesz a legjobb választás az Ön csemetéje számára? Találja meg az ő korának megfelelő modellt és ne halogassa a rendelést. Vásároljon online áruházunkban már ma!

pixel