Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Rejtvény gyerekeknek és kreatív játékok

( termékek mennyisége: 15 )

A gyermekek rajonganak a rejtvényekért, a fa rejtvény készletek pedig garantáltan le fogják kötni őket hosszú órákra. Webáruházunkban egyedi fa rejtvényeket találhat, amelyek mindegyike aprólékosan kidolgozott. A modern dizájn, az ökológiai tulajdonságok és a tartós szerkezet jellemzi őket. Ez fantasztikus ajándékötlet mind a kicsiknek, mind a nagyoknak.

Rejtvények a legkisebbeknek - készletek már 12 hónapos kortól

Kínálatunkban már 12 hónapos kortól használható rejtvényeket találhat. Ezek egyszerű fejtörők, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára a finommotorikus mozgások gyakorlását, miközben segítenek bővíteni tudásukat a világról. A többrétegű rejtvények, mint például a farm lakói vagy a közlekedési eszközök, élénk képzeletet serkentő formákkal kiváló választás a kisgyermekek számára. Segítségükkel a gyermek megismeri az állatokat és járműveket, valamint megtanulja felismerni őket. A rejtvények figyelemfelkeltő dizájnja színesíti a játékot.

A nagyméretű rejtvények a kisgyermekek képességeihez igazodnak, és nem jelentenek számukra túl nagy kihívást. A gyermekek fejlesztik térbeli elképzelőerejüket, és az első sikerek a rejtvényelemek helyes illesztésében örömet okoznak nekik. A játék során a gyermek megtanulja felismerni a formákat és gyakorolja a koncentrációt.

Fa rejtvények több éves gyerekeknek

Természetesen kínálatunkban nem hiányozhatnak a nagyobb gyerekeknek szánt rejtvények. Találhatók közöttük például oktatási célokra szolgáló betűs vagy számos rejtvények, melyek nemcsak szórakozást nyújtanak, de didaktikus segítséget is adnak, megkönnyítve ezzel a számolás és az ábécé elsajátítását. Színes designjuknak köszönhetően a gyerekek szívesen veszik őket kézbe. A gyermekrejtvények könnyűek, de mégis tartósak. Felületük toxikus anyagoktól mentes festékkel van bevonva, így biztonságosak a kis felhasználók számára.

A játék során a gyermek megtanulja felismerni a betűket és a számokat, továbbá fejleszti a kézügyességét és a szem-kezek koordinációját. Ez kiváló gyakorlat a türelem és a gyermeki észlelőképesség fejlesztésére. A fa rejtvények a gyerekek önálló problémamegoldó képességét és logikus gondolkodását is fejlesztik. Emellett vonzó időtöltést kínálnak a szülőkkel való közös játékra.

Környezetbarát rejtvények gyerekeknek és kreatív játékok

A fa rejtvényeink környezettudatos választásnak számítanak. Ezek a modellek attraktív alternatívát jelentenek a karton társaikkal szemben, melyek nem bírják a fa modellek tartósságát. Kínálatunkban nagyméretű és kisméretű, a gyermeked kezének méretére szabott, strapabíró rejtvényeket találsz. Üzletünkben számtalan izgalmas változatban érhetőek el ezek a játékok. Az idősebb gyermekeknek szánt készletek között olyanokat is találsz, amelyek kis elemeket tartalmazó világtérképet vagy matematikai rejtvényeket kínálnak törtekkel és geometriai figurákkal.

Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked hosszú utazását? Ajándékozz neki egy mágneses rejtvényt, amellyel gyorsabban telik az idő. Ez nemcsak szórakozás forrása, hanem tanulási lehetőség is. A rejtvények segítségével a gyerekek bővíthetik tudásukat az emberi test anatómiájáról, a földrajzról vagy a matematikáról.

Rejtvények a legkisebbeknek - Montessori készletek

A Montessori pedagógia alapelvei szerint kifejlesztett játékok, mint például a rejtvényeink, nagy népszerűségnek örvendenek a gyermekek és szüleik körében. Egyszerűségük és magas funkcionalitásuk teszi őket olyan vonzóvá. Sokoldalú használhatóságuk elősegíti a gyermeki kreativitás fejlődését és hosszú ideig fenntartja a rejtvények iránti érdeklődést.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy ismerje meg gazdag kínálatunkat. Ha olyan szórakozást szeretne nyújtani gyermekének, ami közben fejleszti is képességeit, a fa rejtvények tökéletes ajándék választás lehetnek. Válassza ki a legmegfelelőbbet a rendelkezésre álló készletek közül, és tegye kosárba most!

pixel