Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Toronyépítős játékok

( termékek mennyisége: 7 )

Támogassa gyermekének mozgásfejlődését a kínálatunkban megtalálható játékokkal. Ezen belül kiemelkedően népszerűek a tartós fából készült toronyépítős játékok. Az elemek összeillesztése fejleszti a finommotorikus képességeket, elősegíti a koncentrációs képesség és a türelem erősítését. A toronyépítős játék kiváló ajándékötlet, amely minden gyermek arcára mosolyt csal.

Baba toronyépítő játék - az építkezés izgalmas szórakozás!

A kicsik odavannak azért, ha saját maguk alkothatnak építményeket a kockákból, majd saját kezűleg lerombolhatják őket. Webáruházunkban széles választékban találhatóak fából készült piramisok és tornyok, amelyek órákon át tartó szórakozást biztosítanak a gyerekek számára. Ajánljuk a színes, állatformájú elemekkel rendelkező játékokat, a változatos méretű számjegyekkel ellátott kockákat, valamint a pingvin- vagy pálcikaépítési játékokat, amelyeket egymásra lehet helyezni.

Minden toronyépítős játék kétségkívül felejthetetlen élményt nyújt a gyerekeknek. Ez egy izgalmas módja annak, hogy a gyerekek időt töltsenek társaikkal vagy szüleikkel. A szórakozást tovább fokozza a kínálatunkban található játékok modern designja. A kellemes színkombinációk és az egyedi minták miatt nehéz levenni a szemet a játékokról.

Fejleszd gyermeked kognitív készségeit toronyépítő játékokkal

A toronyépítős játékok nem csupán szórakoztatóak, de hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez is. A színes blokkok egymásra helyezése során a kicsik finommotoros készségeiket és a kéz-szem koordinációt gyakorolják. Az oktató piramis használata közben koncentrációjukat kell kamatoztatniuk. A játék során fejlesztik türelmüket és koncentrációs képességüket. A toronyépítő segíti őket a kitartásban, ösztönzi a kreativitást és elősegíti a logikai gondolkodás fejlődését.

A fa torony hozzájárul a gyermeki kognitív és motoros fejlődéshez. Webáruházunkban különböző méretű modelleket talál, kisebb játékoktól nagyobb szerkezetekig. Ez már 1 éves kortól megfelelő választás. A toronyépítő játék segíthet a szókincs bővítésében és az állatok, színek vagy számok megismerésében.

Toronyépítő játék gyermekeknek - biztonságos és tartós

Webáruházunkban kapható piramisok tartós fából készültek, így teljesen biztonságosak a gyermekek számára. Jól csiszolt felületük van, amit nem mérgező festékkel vontak be. Ajánljuk a könnyű karton blokkokat is. A gyönyörű illusztrációval ellátott torony minden bizonnyal felkelti a gyermeki érdeklődést és dísze lesz minden belső térnek. A játék magas minőségű kivitele hosszú használatot biztosít. Biztos lehet benne, hogy a piramis nem veszíti el gyorsan esztétikus megjelenését és hosszú hónapokig, sőt évekig szolgálja gyermekét.

Szeretne örömöt szerezni a kicsinek? A toronyépítő játék garantáltan elvarázsolja őt. Válassza a Mamabrum által kínált kiváló minőségű, öko-barát termékeinket. Fedezze fel webáruházunk gazdag kínálatát, és találjon rá a tökéletes modellre, ami illik gyermekének korosztályához. Online vásárlásunk gyors és kényelmes. Biztosítjuk, hogy a választott játék rövid időn belül megérkezik az Ön címére. Ne halogassa, rendeljen még ma!

pixel