Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Hordozható utazó babaágy

( termékek mennyisége: 10 )

Azon gondolkodsz, hogyan biztosíthatod csemetédnek a kényelmes pihenést otthonon kívül? Segítségedre lesznek a kínálatunkban található hordozható utazóágyak. Ajánljuk a könnyű, de mégis tartós modelleket, amelyek neves márkáktól származnak. Tökéletesen megfelelnek a kicsik igényeinek, garantálva számukra a kényelmet és a biztonságot.

Hordozható babaágyak - stabil konstrukció

Gondoskodj a kicsi kényelméről útközben. Szerezd be az erős szerkezetű utazóágyat. Puha matraca nyugodt alvást biztosít minden kisgyermek számára. Kínálatunkban olyan rendkívül stabil modellek várnak rád, amelyek gyors össze- és szétszerelési rendszerrel rendelkeznek. Kerekes táskában tárolhatóak és szállíthatóak, nem foglalnak sok helyet a poggyászban. Amint megérkeztél a helyszínre, pillanatok alatt kibonthatod őket, így biztosítva gyermekednek a kényelmes pihenőhelyet.

Az utazóágyakat a legmagasabb minőségű anyagokból készítették. Stabilitásukat többek között a csúszásgátló talpak biztosítják. Ez az ajánlat már a gyermek első napjaitól kezdve használható.

Hordozható utazó babaágyak - biztonságos választás

Ha webáruházunkban elérhető modellek közül választasz, biztos lehetsz benne, hogy gyermeked pihenése biztonságos lesz. Ez nem csak az alváshoz ideális hely, hanem a játékhoz is. Utazóágyaink lekerekített sarkai minimalizálják a sérülés veszélyét, és egy speciális, innovatív rendszer megakadályozza az önkényes összecsukódást.

A babaágyak könnyű hálós falai garantálják a kiváló légáramlást és hozzájárulnak a gyermek kényelméhez a pihenés vagy a játék alatt. Ugyanakkor, az átlátszó falak lehetővé teszik a gyermeknek, hogy megfigyelje a környezetét és megbizonyosodjon arról, hogy a szülők a közelben vannak. Ez kétségtelenül hozzájárul a biztonságérzetéhez. Webáruházunkban kapható utazóágyakat könnyedén i tudod igazítani gyermeked életkorához. Matracukat két különböző szinten lehet beállítani - a felsőn, ami a legfiatalabbak számára ajánlott, és az alsón, a 3 éves kor alatti gyermekek számára.

Funkcionális utazóágyak

Keresel utazóágyat csecsemő számára? Válassz olyan modellt, amely nem csak kényelmes és biztonságos pihenést biztosít a kicsinek, hanem megkönnyíti a gondozását is. Webáruházunkban megtalálhatóak az utazóágyak csecsemőknek praktikus pelenkázóval, ami kétségkívül hasznos lesz a nyaralások során és nem csak.

A Mamabrum játékokkal ellátott napernyővel rendelkező modelleket is ajánl. Ezek biztosan felkeltik a gyermek figyelmét és szórakozást biztosítanak számára. A tágas tartozéktartó zseb lehetővé teszi, hogy a pelenkák, a kozmetikumok vagy a gyermek tartalék ruhái mindig kéznél legyenek. Ez nagyban megkönnyíti az ápolási műveleteket. Ajánljuk továbbá az utazóágyakat szúnyoghálóval, amely védi a babát a rovarcsípésektől.

pixel