Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Habszivacs szőnyeg és oktatási szőnyegek

( termékek mennyisége: 20 )

Gyermeke éppen tanulja a mászást? Teremtsen neki biztonságos teret, ahol megteheti az első lépéseket a független mozgás, állás vagy felállás felé. Ebben a rugalmas és vastag baba habszivacs szőnyegek segítenek, melyek kényelmes és praktikus alternatívái a rendes szőnyegeknek. Ezek a szőnyegek tökéletesen alkalmasak gyermekszoba berendezésének elemeként, de bárhol máshol is. Gyorsan leterítheti őket a nappaliban vagy a kertben is. Ideális hely a gyermeki motorikus készségeinek fejlesztésére és a játékra.

Gyermekszőnyegek - gondtalan és biztonságos játékhoz

Áruházunk kínálatában talál vastagságukban és méretükben változatos szőnyegeket, amelyek a legfiatalabb gyermekek igényeihez igazodnak. Ez kiváló választás már gyermeke életének első napjaitól kezdve. A magas minőségű játszó habszivacsok biztonságos anyagokból készülnek a kisbabák számára.

Fektesse le a babát a szőnyegre, hogy biztos lehessen benne, hogy eséseit megfelelően tompítja. Az XPE szivacs használata a gyártás során garancia esés esetén a hatékony védelemre. A gyermekszőnyegek kiváló hőszigetelést is biztosítanak a hideg padlótól. A rajta játszó csecsemő biztosan nem fog megfázni.

Gyermek játékszőnyegek - praktikusak és tartósak

Fedje le a padlót a rugalmas szőnyeggel, hogy biztos lehessen benne, hogy gyermekét semmi veszély nem fenyegeti a játék vagy a mászás, esetleg a járás tanulása során. Kínálatunkban megtalálhatók rendkívül praktikus modellek, amelyek ideális illeszkedést biztosítanak. Csúszásgátló felületük tovább növeli a gyermek biztonságát.

Ajánljuk az antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező összehajtható habszivacs játszószőnyegeket. Ez megfelelő választás az allergiás gyermekek számára is.

Webshopunkban kapható modellek nagy ellenálló képességgel rendelkeznek a víz hatásaival szemben, és rendkívül könnyen tisztíthatók. Minden szennyeződést könnyedén eltávolíthat nedves ronggyal. A szőnyegek nem szívják fel a kiömlött folyadékokat, és kétségtelenül hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket. Mivel széleik géppel vannak összevarrva, nem kell aggódnia az éles vagy egyenetlen szélek miatt.

Gyermek padlószőnyegek - lágy színekben

Amikor szőnyeget választ gyermekének, ne csak a minőségét vegye figyelembe, hanem a megjelenését is. Kínálatunkban olyan modellek várják, amelyek tökéletesen illeszkednek a modern gyermekszoba dekorációba, kiegészítve a belső teret. Ajánljuk a padlószőnyegeket a gyermekek számára rendkívül vonzó mintákkal, lágy, visszafogott színekben, melyek kellemesek a szemnek és segítik a gyerekek nyugalomra lelését.

Kínálunk erdei tájképekkel, városi utcákkal, absztrakt mintákkal, aranyos állatokkal stb. ellátott szőnyegeket. A széles választékban biztosan megtalálja azt a modellt, amely a legjobban illeszkedik gyermeke szobájának jellegéhez, hozzáadva a melegséget és a hangulatot. Az attraktív megjelenésnek köszönhetően a gyermekszőnyegek sikeresen serkentik a kicsik képzelőerejét és  vonzzák a tekintetet. A játék rajtuk igazi öröm a gyerekek számára. Használja őket nem csak praktikus elemként, hanem belső dekorációként is.

Habszivacs játszószőnyeg - összehajtható, feltekerhető és puzzle formájúak

Webshopunkban talál többek között összehajtható konstrukciójú, könnyen tárolható szőnyegeket. Könnyedén átviheti őket más helyekre, és ha nincs rájuk szükség, gyorsan összehajthatja őket és elhelyezheti például a szekrényben. A szőnyegeket magával viheti nyaralásra vagy családi piknikre is. Nem foglalnak sok helyet. Aggódik, hogy az összehajtási pontok csökkenthetik a szőnyeg használatának kényelmét? Nincs oka rá! Ezek ugyanis rugalmasak, így biztos lehet benne, hogy a baba nem fogja észrevenni.

Az összehajtható modellek alternatívája a babaszőnyegek, amelyeket tekercsbe lehet hajtani. Gyorsan összehajthatjaés kibonthatja őket. Nálunk olyan szetteket talál, amelyek tartalmazzák a fogantyúval ellátott táskát, ami jelentősen megkönnyíti a szőnyeg szállítását és tárolását. Ajánljuk a puzzle formájú modelleket is. Ezek bármilyen számú elem összekapcsolását biztosítják, így könnyedén alkalmazkodik a szőnyeg mérete a hely méretéhez, ahová szánják. A puzzle-k szórakozási forrásként is szolgálhatnak a gyerekek számára. Megfogásuk és összeillesztésük elősegíti a gyermeki motorikus készségek fejlődését. A kisgyerek szülői segítséggel kreatív konstrukciókat építhet a könnyű elemekből, közben remekül szórakozva.

Habszivacs játszószőnyeg - könnyű és tartós

Szerezzen be egy praktikus szőnyeget, hogy növelje gyermeke biztonságát a járás, mászás vagy ülés tanulása során. Biztosítson neki kreatív környezetet a játékhoz. Webshopunkban kapható modellek biztosan megfelelnek az elvárásainak. A rendkívül tartós gyermek játékszőnyegek hosszú ideig szolgálnak, a megjelenésükpedig nem csak a kicsik, hanem a többi családtag szemét is örömmel tölti el.

A legfiatalabbaknak szánt modellek között találhatók olyanok, amelyeket növekedési táblázattal láttak el. Használja őket a gyermek növekedésének nyomon követésére. Válassza ki a tökéletes szőnyeget gyermekének és ne halogassa a vásárlást. Ma már felhasználhatja ajánlatunkat!

pixel