Mentés a bevásárlólistára
Hozzon létre egy új bevásárlólistát

Játék szerelőasztalok és fa gyerek szerszám

( termékek mennyisége: 5 )

Az ideális ajándékot keresi a kis szerelőknek? Kínálatunkban minden korosztály számára megtalálhatóak a különböző kiegészítőkkel ellátott gyerek szerszámos asztalok, legyen az egy csecsemő vagy egy nagyobb gyermek. Ezek a modellek tartós fából készülnek, melyek praktikum és esztétika tökéletes ötvözete. Gyermeked biztosan imádni fogja!

Gyerek szerszámos asztal - garantált szórakozás

A gyermek mesterkészlet, melyben minden részletre odafigyelő, realisztikus tartozékok találhatóak, sok gyermek álma. Webáruházunkban a különböző méretű, magas minőségű szerszámos asztalok között válogathatsz. Ha szeretnéd, hogy a játék hosszú ideig szolgálja gyermeked, válaszd a magasságában állítható modellt. Ezzel egyszerűen beállíthatod az asztalt a gyermeked magasságához, így biztosítva neki a kényelmet, míg kézműves tevékenységet végez.

A fa gyerek szerszámos asztal rengeteg szórakozást kínál és ösztönzi a kreativitást. Gazdag felszereltsége miatt hatékonyan űzi el az unalmat. A természetes anyagokból készült játék pedig kiválóan alkalmas a gyermekszoba dekorációjának kiegészítésére, hozzáadva a melegséget és barátságosságot.

Gyerek mesterkészletek - fejlesztő támogatás

A gyerek szerszámos asztal nem csak szórakozásra alkalmas, de a gyermek fejlődését is elősegíti. A csavarok be- és kicsavarásával, elemek összeillesztésével járó játék fejleszti a kézügyességet és a motoros készségeket. A játék során a gyermek ügyességét és mozgásának pontosságát is javítja, miközben a látás-mozgás koordinációt, a türelmet és a figyelmi koncentrációt is gyakorolja.

A gyerek szerszámos asztalhoz tartozó fa szerszámok a gyermek kezének méretére lettek tervezve, hogy a játék ne csak kreatív, de biztonságos is legyen. Nincsenek éles széleik, felületük pedig nem mérgező festékkel van bevonva. Könnyűek és rendkívül kényelmesek a használatuk. Az asztal stabil szerkezetű, masszív kialakítása pedig hosszú távú és kényelmes használatot garantál.

Fa gyerek szerszámos asztal - a tökéletes ajándék gyermekednek

A mester szerepébe bújni ösztönzi a kreativitást és lehetővé teszi gyermekednek, hogy szenvedélyét fejlessze. A játék során a gyermek megismeri az egyes szerszámokat, és bővíti tudását azok használatáról. Fejleszti a térbeli képzelőerőt és a logikus gondolkodás képességét is. A gyerek szerszámos asztal fantasztikus ajándékötlet lehet. Webáruházunkban számos vonzó modellt találsz, többek között olyanokat, amelyek szerszámos övekkel és védőkesztyűkkel gazdagítottak. Ezek a kiegészítők tovább színesítik a gyermek játékát.

Ajándékozz gyermekednek egy minimalista design fa gyerek szerszámos asztalt! Kínálatunkban megtalálható modellek rendkívül könnyen összeszerelhetők. A sokféle különleges készlet között találsz olyat, amely krétatáblával vagy praktikus polcokkal van ellátva a szerszámok számára, így segítve a kis mesternek, hogy rendet tartson a "munkahelyén". Válaszd ki a gyermeked számára a legmegfelelőbb asztalt, és ne halogasd a vásárlást!

pixel